Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. İspanyol devini zafere taşıyan golleri atan Joselu'nun tam 12 yıl önce attığı bir tweet sosyal medyada gündem oldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Mühendis, Büro Memuru ve Teknisyen Alımı Yapacak! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Mühendis, Büro Memuru ve Teknisyen Alımı Yapacak!

Real Madrid'in ev sahipliğindeki yarı final rövanş mücadelesinde Bayern Münih'i konuk eden takım, ilk maçta 2-2 berabere kalmıştı. Ancak, rövanş karşılaşmasında Madrid ekibi, gecenin sonunda 2-1'lik galibiyetle finale yükseldi.

Maçın kritik anlarında sahneye çıkan Joselu, 88. ve 90+1. dakikalarda attığı gollerle Real Madrid'in zaferine önemli katkıda bulundu. Ancak, bu başarının yanı sıra dikkat çeken bir detay da Joselu'nun 12 yıl önce attığı bir tweette ortaya çıktı.

O dönem Real Madrid'in rezerv takımından Hoffenheim'a transfer olan Joselu, yeni takımına katıldıktan kısa bir süre sonra Barcelona ile oynanacak İspanya Süper Kupa maçını izlemek için Twitter'da link aradığı ortaya çıktı. Deneyimli futbolcu, o dönemde yaptığı paylaşımda, "Birisi bana Madrid'i izlemek için iyi bir link verebilir mi?" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Gnfqjggxeaa6Ya2 Gx7M