Geçtiğimiz kasım ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan dehşet verici olayın ardından, Rusya'da aranan Litvanyalı Andrej Kuslevic'in Almanya'da yakalandığı bildirildi. Bodrum'da lüks bir villada anne ve kızını öldürdükten sonra kaçan Kuslevic'in izi, Almanya'da Prag'dan Münih'e giden bir otobüste yapılan sınır kontrolü sırasında bulundu.

Kamuya 37 bini aşkın personel alınacak! 19 kurumda ilanlar yayımlandı: Başvurular ne zaman? Kamuya 37 bini aşkın personel alınacak! 19 kurumda ilanlar yayımlandı: Başvurular ne zaman?

28 Kasım 2023 tarihinde meydana gelen olayda, Bodrum'un Konacık Mahallesi'nde yaşayan Rus vatandaşı Irina Dvizova ve kızı Dayana Dvizova'dan haber alamayan yakınları, polise başvurdu. Yapılan araştırmalar sonucunda, anne ve kızın cesetleri lüks villadan 16 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu.

Anne ve kızının cenazeleri, olaydan 3 hafta sonra Rusya'da toprağa verildi. Soruşturma sonucunda, cinayetin eski eşi olan ve paralı asker olduğu öğrenilen Andrej Kuslevic'in bu korkunç eylemi gerçekleştirdiği belirlendi. Kuslevic, cinayetin ardından Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Fransa'ya ve oradan da Litvanya'ya geçerek kaçmıştı. Ancak Almanya'da sınır kontrolünde yakalanarak gözaltına alındı.

Davanın Nürnberg kentinde görüleceği bildirilirken, Andrej Kuslevic'in adalet önünde hesap vereceği belirtiliyor.