ASELSAN, Elektromanyetik Fırlatma (Emfs) Sistem Mühendisinden, Program Kalite Mühendisine kadar geniş çapta personel alımı gerçekleştirecek. Adaylardan, güç elektroniği, sistem mühendisliği ve güvenlik alanlarında tecrübe gibi spesifik nitelikler aranacak. Ayrıca, adayların laboratuvar ve arazi çalışmalarına uygun olmaları, yüksek motivasyona sahip olmaları ve takım çalışmasına yatkın olmaları bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Başvuru Şartları ve Süreci

  • Elektromanyetik Fırlatma Sistem Mühendisi için elektrik-elektronik mühendisliği veya benzeri alanlardan mezun, güç elektroniği ve yüksek gerilim konularında deneyimli adaylar aranıyor.
  • Hava ve Füze Sistemleri Sistem Mühendisi pozisyonu için, en az 2 yıl donanım tasarımı veya yazılım geliştirme tecrübesine sahip elektrik/elektronik veya bilgisayar mühendisliği mezunları tercih ediliyor.
  • Proje Mühendisi ve Tedarik Kalite Mühendisi gibi roller için, ilgili alanlardaki deneyim ve belirli kalite yönetim sistemleri hakkında bilgi önem taşıyor.
  • Program Kalite Mühendisi pozisyonunda ise, kalite yönetimi konusunda en az 3 yıl deneyimli makine, elektronik, endüstri veya mekatronik mühendisliği mezunları öne çıkıyor.

Başvurular, ASELSAN'ın kariyer portalı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden online olarak yapılabilecek. Adaylar, ASELSAN'ın belirlediği kriterlere uygun olarak, ilan edilen pozisyonlara özgeçmişleri ile başvuruda bulunabilirler.

Öne Çıkan Diğer Pozisyonlar

ASELSAN, alım için çeşitli pozisyonlar açtı. Bu pozisyonlar arasında elektromanyetik fırlatma sistemleri, hava ve füze sistemleri, proje yönetimi ve kalite mühendisliği gibi alanlar bulunuyor. Adaylar için aranan temel özellikler arasında ileri düzey İngilizce bilgisi, askerlik durumu ve seyahat engelinin bulunmaması yer alıyor.