CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı ziyaret etmek ve partililerle buluşmak üzere Afyonkarahisar'a gitti. Ziyaret kapsamında partisinin il başkanlığını da ziyaret eden Özel, partililere seslenerek, "Bilinçli ve sorumluluk sahibi olmalıyız, çünkü bütün gözler üzerimizde ve dikkatle izleniyoruz. Bu nedenle hata yapma lüksümüz yok." diyerek önemli bir mesaj verdi.

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Soruşturmasında 7 Kişi Tutuklandı Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Soruşturmasında 7 Kişi Tutuklandı

Konuşmasında, belediyelerin asıl amacının çocukların ve torunların geleceğini kurtarmak olduğunu vurgulayan Özel, kişisel çıkarların ve taleplerin ötesinde bir anlayışla hareket etmenin önemine dikkat çekti. "Belediyeler, rant sağlamak ya da kişisel ilişkileri gözetmek için değil, toplumun refahı ve geleceği için hizmet etmelidir." şeklinde konuştu.

Özel, atama süreçlerinde yaşanan hataları düzeltmek için kararlı bir tutum sergilediğini belirterek, "Bazı atama hataları oluyor ve ben bunları tek tek düzeltiyorum. Parti olarak hata yapma lüksümüz yoktur ve her adımı titizlikle planlamalıyız." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, partinin temiz ve şeffaf bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Özel, "Biz bembeyaz bir kağıt gibiyiz ve üzerimize herhangi bir leke gelmemesi için dikkatli olmalıyız. Toplumun güvenini kazanmak için doğru ve dürüst bir şekilde hareket etmeliyiz." dedi.

Son olarak, partinin misyonunu ve hedeflerini açıkça ortaya koyarak, "Parti kaynaklarını kişisel çıkarlar için kullanmayacağız. Bizim amacımız, Türkiye'nin geleceğini inşa etmek ve Atatürk'ün ilkelerini yaşatmaktır." şeklinde konuştu.