İmamoğlu çifti, 100'den fazla kadın kursiyerle buluştu ve katılımcılarla sohbet etti.

Ekrem İmamoğlu Konuşmasında, 1 Nisan Pazartesi sabahı, Allah nasip ederse ve halkımız destek verirse, bir sonraki 5 yıl boyunca hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Bu süre boyunca gerçekleştirdiğimiz güzel işlerin farkındayız ve daha az kaynakla daha fazla başarı elde ettiğimizi düşünüyoruz. Pandemi döneminde bile, İBB'nin vatandaşlara sağladığı destekleri altı kat artırdık. Bu zorlu zamanlarda dayanışma ruhu önemli bir rol oynadı, dedi

Amacımız, toplum olarak zenginliklerimizi konuştuğumuz, iş olanaklarının bol olduğu bir döneme ulaşmaktır. Gençlerin umutsuzluğunun değil, vatanlarının değerini bilerek burada başarı elde etmelerinin konuşulduğu bir ülke hayal ediyoruz.

Gençlerin "kimseyi tanımıyorsam, işim olmaz" düşüncesi yanlış bir yaklaşımdır. Benim yönetimim altında çalışanların çoğunu tanımıyorum, ancak yeteneklerini gözlemleyerek ve liyakat esasına dayanarak seçtik. Akrabalık, siyaset ve kamu kurumlarında işe alım için bir kriter olmamalıdır. Herkesin eşit fırsatları bulabildiği bir ortam sağlamak önemlidir.

Bankalar yarışa girdi! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Bankalar yarışa girdi! En yüksek faizi hangi banka veriyor?

Bu doğrultuda, herkesin liyakatine uygun olarak değerlendirildiği, gençlerimizin ve çocuklarımızın hak ettikleri fırsatları bulduğu bir gelecek için elimden geleni yapmaya söz veriyorum.