Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Soruşturmasında 7 Kişi Tutuklandı Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Soruşturmasında 7 Kişi Tutuklandı

Mayıs ayı boyunca geçerli olacak olan takas kampanyasıyla birlikte FIAT, müşterilere Egea modelinde avantajlı finansman koşulları sunuyor. Kampanya kapsamında, araçlarını takasa getiren müşteriler mevcut araçlarını değerinde satarak 250 bin TL'ye kadar 12 ay boyunca yüzde 0 faizli kredi imkanından yararlanarak 0 kilometre Egea'ya sahip olabilecekler.

Kampanya süresince Egea Sedan 969 bin 900 TL'den, Egea Cross 1 milyon 52 bin 900 TL'den ve Cross Wagon gövde seçeneği ise 1 milyon 311 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

Tercihini takas kampanyasından yana yapmayan müşteriler ise 250 bin TL'ye kadar olan kredi kullanımlarında 12 ay boyunca yüzde 2,99 faiz oranıyla avantajlı finansman imkanından faydalanabilecekler.

Ayrıca, "Fiat Online" üzerinden yapılan Egea siparişlerinde, müşterilere uzatılmış garanti hediye edilecek ve garanti süresi 1 yıl ilave ile toplamda 6 yıla yükseltilecek.