Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AKP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti ve yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü. Görüşme sonrasında konuşan Özgür Özel, olumlu bir atmosferde geçtiğini ve olumlu sonuçlar beklediğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz." dedi.

Görüşmede oturma düzeni konusu da gündeme geldi ve Özel, oturma düzenini doğru bulmadığını ifade etti. Bunun üzerine Erdoğan, Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a dönerek, "En kısa sürede CHP Genel Merkezi'ne 'iade-i ziyarette bulunalım" dedi. Özel ise Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılacak ziyaretten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü

CHP kaynaklarına göre, Özel, randevunun AKP Genel Merkezi’nde verilmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti ve Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın emeklerine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ev sahipliğine teşekkür etti.

Özgür Özel, Erdoğan'a Paşabahçe'nin "Gururla" serisinden "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi hediye etti. Bu obje, Mustafa Kemal Atatürk'ün genç Cumhuriyet’in Avrupa’ya gönderdiği öğrencilerden Sadi Irmak'a hitaben söylediği “Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyoruz, gür alevler halinde geri dönmelisiniz” sözünden ilhamla oluşturulmuş bir eserdir. Ayrıca Özel, Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macunu ile de hediye verdi.