Kahramanmaraş, son derece üzücü bir olaya sahne oldu. 4 yaşındaki Sultan Akgül, kayıp olarak aranıyordu ve Akgül'ün cesedi evlerinin yanındaki samanlıkta kafası kesilmiş halde bulundu. Soruşturma sonucunda talihsiz minik kızın 14 yaşındaki kuzeninin ayakkabılarında kan izi olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan A.A., sorgusunda Sultan'ın kendisine taş attığı için öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız… Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız…

Olay dün, kırsal Elmalar Mahallesi'nde meydana geldi ve Sultan Akgül'e ulaşılamadığı haberini alan ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri olay yerine gelerek Sultan için arama çalışmalarına başladılar. Bu çalışmalar sonucunda Akgül'ün cansız bedeni evlerinin yanındaki samanlıkta bulundu.

Sultan Akgül'ün amcasının oğlu A.A.'nın ayakkabılarında kan lekeleri tespit edilmesinin ardından A.A. gözaltına alındı ve suçunu itiraf etti. Olayda kullanılan bıçak da ele geçirildi. A.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.