Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu verilerine göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları 1-5. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmalarından kaynkalı Adana güzergahı araç geçişi kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü şekilde kullanıma sunuluyor.

SGK borç krizi sürüyor: 'Belediyeyi borçlu aldık' iddiası iftira ve yalan! SGK borç krizi sürüyor: 'Belediyeyi borçlu aldık' iddiası iftira ve yalan!

İşte Yol Yapım Çalışmalarında Son Durum

  • Ankara-Çankırı yolunun 13-16. kilometrelerindeki yol yapım çalışmalarından kaynaklı ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.
  • Denizli-Tavas-Muğla yolunun 60-61. kilometrelerindeki patlatmalı kazı çalışmasından kaynaklı 14.00-16.00 saatlerinde aralıklarla araç geçişine izin veirlmeyecek.
  • Kırklareli-Dereköy yolunun 0-3. kilometrelerindeki yol yapım ve onarım, Söğüt-Korkuteli yolunun 2-6. kilometrelerindeki muhtelif noktalarda yol yapım çalışmalarından kaynaklı sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine kontrol etmeleri gerektiği konusunda uyarı verildi.

  • Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25. kilometrelerindeki yol yapım, Havza-Merzifon-Osmancık yolunun 56-58. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla söz konusu noktalarda ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü şekilde gerçekleştiriliyor.
  • Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 34-39. kilometrelerindeki asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım İnegöl-Bursa güzergahı üzerinden iki yönlü olarak devam ediyor.
  • Bingöl-Solhan yolunun 35-38. kilometrelerindeki üstyapı yenileme, Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometrelerindeki muhtelif noktalarda yol yapım çalışması olduğundan bu bölgelerde ulaşım denetimli olarak sürdürülüyor.