Yeniden Refah Partisi'nin kazandığı belediyeler, yerel seçimlerin ardından dikkat çekici bir sosyal yardım projesine imza atacak. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç tarafından yapılan açıklamaya göre, bu belediyelerde 'refah marketler' açılacak ve vatandaşlar, özel olarak tanımlanacak 'refah kart' kullanarak bu marketlerden ücret ödemeden alışveriş yapabilecek.

Projenin detayları ve başvuru şartları

Refah Marketler, temel ihtiyaç malzemelerinin yerel üreticilerden temin edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını amaçlıyor. Vatandaşların bu marketlerden alışveriş yapabilmesi için refah kartlarına, aile büyüklüklerine göre belirlenen bir limit yüklenecek. Bu kartlarla yapılan alışverişlerde hiçbir ücret talep edilmeyecek.

Antalya'da Kreş Müdürü İki Çocuğa Şiddet Uyguladığı İçin Tutuklandı Antalya'da Kreş Müdürü İki Çocuğa Şiddet Uyguladığı İçin Tutuklandı

Alınacak tedbirler 

Parti yetkilileri, projeyle ilgili olarak yerel üreticilerden uygun fiyatlarla ürün tedarik edileceğini, böylece hem ekonomik destek sağlanacağını hem de vatandaşların yaşam maliyetlerinin düşürülmesine katkıda bulunulacağını belirtti.