AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki 'havuzlu villa' iddialarının üzerinden 2 gün geçtiğini belirterek, Zeyrek'e meydan okudu. Varank, daha önce Zeyrek'e "Elimde görüntüler var, havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkar; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim." çağrısında bulunmuştu. Ancak Zeyrek'in herhangi bir kanıt sunamaması üzerine Varank, yeniden meydan okudu ve "Çağrımın üzerinden 2 gün geçti, haysiyetin varsa yayınla." şeklinde konuştu.

Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında Mustafa Varank'ın tripleks villa yaptırdığı ve havuzlu villa aldığını iddia etmişti. Ancak Varank, Zeyrek'in iddialarının tamamen asılsız olduğunu belirterek, iddialarını ispatlaması halinde tüm görevlerinden istifa edeceğini duyurmuştu.

4 Öğretmenin hayatını yitirdiği bölgede, yine aynı senaryo! 4 Öğretmenin hayatını yitirdiği bölgede, yine aynı senaryo!

Varank'ın meydan okuması sonrası Zeyrek'in herhangi bir kanıt sunamaması dikkat çekti. Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden Zeyrek'e tekrar çağrısını yineleyerek, "Çağrımın üzerinden 2 gün geçti ama lafının arkasında durmak, öyle TV ekranlarından iftira atmak kadar kolay değil. Tekrar söylüyorum, azıcık haysiyetin varsa yayınla da herkes görsün." ifadelerine yer verdi.