Alanya Üniversitesi, 5 profesör, 9 doktor öğretim üyesi, 3 öğretim görevlisi ve 3 araştırma görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlana yönelik başvuruların bugün başlayacağı, 8 Mayıs'ta sona ereceği belirtildi. Başvurular şahsen ve kargo yoluyla üniversiteye gönderilecek. Ön değerlendirme ve net sonuçlar, üniversitenin www.alanyauniversity.edu.tr web sitesi üzerinden paylaşılacak.

BAŞVURU TARİHİ 8 MAYIS'TA SONA ERECEK

Fenerbahçe Üniversitesine 2 profesör, 7 doktor öğretim üyesi ve 8 araştırma görevlisi istihdam edecek. İlana başvurmak isteyenler adaylar için başvurular bugün başladı ve 8 Mayıs'ta sona erecek.

Adaylar, başvurularını açıklanan tarihlerde [email protected] adresinden gerçekleştirebilecek. Şahsen ve posta yoluyla sağlanan başvurular geçerli olmayacak.

25 AKADEMİSYE ALINACAK

Özyeğin Üniversitesi, çeşitli fakülte ve birimlerine 3 profesör, 2 doçent, 1 doktor öğretim üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 9 araştırma görevlisi alacağını paylaştı.

Öğretim üyesi ilanı için başvurular bugün başlayacak olup 9 Mayıs mesai bitimine kadar e-posta aracılığıyla [email protected] adresine gerçekleştirilebilecek. Kargo yoluyla ya da şahsen yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

Türk Yatırım Fonu Kuruluyor! Kayıtlı Sermaye 500 Milyon Dolar Türk Yatırım Fonu Kuruluyor! Kayıtlı Sermaye 500 Milyon Dolar

Öğretim elemanı kadrosu için başvuru tarihleri farklı farklı açıklanmış olup ön değerlendirme sonuçları ve net sonuçlar, üniversitenin https://www.ozyegin.edu.tr web adresinden ilan edilecek.