Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) çeşitli branşlarda toplam 390 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkşeker bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan bu işçi alımının, şirketin gücüne güç katacağını ifade etti. Türkşeker tarafından yapılan açıklamada ise Ankara, Eskişehir, Turhal Makina Fabrikası, Afyon İmalat Birimi ve Elektromekanik Aygıtlar Fabrikası'nda belirsiz süreli çalıştırılmak üzere farklı eğitim düzeylerinde 390 sürekli işçi alımı yapılacağı belirtildi.

Başvuruların Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine yapılacağı ve detaylı bilgilerin Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesinden 22 Nisan 2024 tarihinden itibaren öğrenilebileceği ifade edildi.

Türkşeker'in işçi alımı için başvuracak adaylardan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda, başvuru süreci ve başvuru şartlarıyla ilgili resmi duyuruların Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacağı aktarıldı.

FED faizi 23 yılın en yüksek seviyesinde sabit tuttu FED faizi 23 yılın en yüksek seviyesinde sabit tuttu