Güncel

10 bin lira maaş alan emekliye, bankalar 15 bin lira verecek!

Emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde önemli bir artış gerçekleşecek. 10 bin TL maaş alan emekliler için, promosyon ödemelerinin 15 bin TL'ye kadar çıkacağı gelen bilgiler arasında.

Abone Ol

2024 yılı itibarıyla emekliler için promosyon ödemelerinde önemli bir artış yaşanacak. Son dakika gelişmelerine göre, aylık 10 bin TL maaş alan emeklilere 15 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak. 

Bankalar Arasında Rekabet Kızışıyor: En Yüksek Promosyon Verenler Belli Oldu

Yapılan açıklamalara göre, bankaların emeklilere sunduğu promosyon tutarları ciddi bir artış gösterdi. 2024 yılında, 10 bin TL emekli maaşı alan kişilere sunulan promosyonlar, en düşük 5 bin TL'den başlayarak, en yüksek 15 bin TL'ye kadar çıkacak.

Promosyon İçin 3 Yıllık Taahhüt Şartı

Emekli maaş promosyonlarından yararlanmak isteyen emekliler için bazı şartlar bulunuyor. Bu kampanyadan faydalanabilmek için emeklilerin maaşlarını aldıkları banka ile en az 3 yıl süreyle anlaşma yapmaları gerekiyor. Halihazırda bir bankadan emekli maaşı alanlar ise, banka değişikliği yapmak istediklerinde taahhüt bedelini ödeyerek yeni promosyon kampanyalarından yararlanabiliyor.

10 Bin TL Maaş Alan Emeklilere Çeşitli Promosyon Seçenekleri

Emekli maaşı 10 bin TL olan kişiler için bankalar tarafından sunulan promosyon seçenekleri, minimum 5 bin TL ile başlıyor ve 15 bin TL'ye kadar yükseliyor.