Okullarda şiddet vakaları durmak bilmiyor. Son olarak Beşiktaş'taki bir okul müdürüne silah çeken öğretmenin ardından, Ümraniye'de bir 7. sınıf öğrencisi bıçakla okulu basarak müdür yardımcısını tehdit etti. Olayın ardından öğrenci gözaltına alındı.

Müdür Yardımcısı Annesine Şikayet Etti

Olay, Ümraniye'deki Yunus Emre Ortaokulu'nda meydana geldi. 12 yaşındaki K.Ş., müdür yardımcısı Saffet Mesut U. ile annesi arasındaki telefon konuşmasına tanık oldu. Bu konuşmadan dolayı sinirlenen K.Ş., bıçakla okula gelerek müdür yardımcısını tehdit etti. Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve K.Ş. gözaltına alındı.

"Çocuğunuzun Bakıcısı Değilim"

Saffet Mesut U., ifadesinde K.Ş.'nin psikolojik sorunları nedeniyle sakinleştirici ilaçlar kullandığını belirtti. K.Ş., okulda bir başka öğrenciyle yaşadığı sorundan dolayı ailesini aradığını, ancak aile üyelerinin okula gelmediğini ifade etti. O sırada annesiyle konuşurken, "Çocuğunuzun bakıcısı değilim" diyerek durumu açıkladı.

Bıçakla Okulu Bastı

Saffet Mesut U., K.Ş.'nin hakaret ederek oradan ayrıldığını, daha sonra bıçakla tekrar okula dönüp kendisini tehdit ettiğini belirtti ve öğrenciden şikayetçi olduğunu aktardı.

Tazminatını vermeyen patronunu silahla vurdu Tazminatını vermeyen patronunu silahla vurdu

Mesut Hoca Nerede?

Tanık olan öğretmen Saygın E., K.Ş.'nin bahçede sinirli bir şekilde "Mesut hoca nerede?" diye bağırdığını, onu sakinleştirmeye çalıştığı sırada K.Ş.'nin bıçak çıkardığını anlattı. Öğretmen, K.Ş.'yi durdurmaya çalışırken, polislerin geldiğini gören öğrencinin okulu terk ettiğini bildirdi.