YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, adaylar PMYO başvuru ekranının ne zaman açılacağını merakla bekliyor. Peki, PMYO başvuru ekranı erişime açılmasıyla ilgili bir açıklama yapıldı mı?

Üniversite mezunu olmak artık daha zor! Kontenjanlarda düşüş... Üniversite mezunu olmak artık daha zor! Kontenjanlarda düşüş...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) başvurusu yapmak isteyen adaylar, işlem ekranının bir an önce açılmasını bekliyor. Sabırsızlıkla bekledikleri PMYO başvuru ekranı ne zaman erişime açık hale gelecek? İşte detaylar...

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, PMYO başvuruları polislik hayali kuran binlerce genç için büyük bir merak konusu oldu. Henüz 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için PMYO başvuru takvimi ve taban puanlar netleşmiş değil.

Geçen yıl, başvurular 31 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında yapılmış ve TYT puan türünden en az 250.000 puan alınması şartı aranmıştı. Bu yılki başvuru takvimi ve detaylar açıklandığında güncel bilgiler haberlerde yer alacak. Bu gelişmeler, polis adayları için heyecan verici bir bekleyiş oluşturuyor.

PMYO BAŞVURU EKRANI

Başvuru ekranının ne zaman açılacağı ve detaylar açıklandığında, başvuru sürecine dair tüm bilgiler burada yer alacak. PMYO başvuru ekranının erişime açılmasıyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edin.

PMYO BAŞVURU EKRANI