Kocaeli'nin Kandıra, Sakarya'nın Karasu, Kocaali, Kaynarca ile Düzce'nin Akçakoca ilçelerinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı.

Kocaeli - Kandıra: Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava ve deniz şartları sebebiyle ilçedeki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı. Vatandaşların yasağa uymaları ve denize girmemeleri istendi.

Ankara'da Kan Donduran Vahşet: Yavru Köpeği Dirgenle Öldürdü Ankara'da Kan Donduran Vahşet: Yavru Köpeği Dirgenle Öldürdü

Sakarya: Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı olan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde yoğun dalga ve rip akıntısı etkili oluyor. Kaymakamlıklarca yapılan açıklamada, elverişsiz hava ve deniz şartları nedeniyle bu üç ilçede denize girmek yasaklandı. Sahillerde görev yapan Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri, bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşları uyarıyor.

Düzce - Akçakoca: Akçakoca ilçesinde elverişsiz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm plajlarda denize girmek yasaklandı. Sahillerde görev yapan cankurtaran ekipleri, bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşları ikaz ediyor. Akçakoca Kaymakamlığı ayrıca sel, su baskını, taşkın ve heyelan riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.