Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir gökdelende 43. kattaki dairenin penceresinden düşerek hayatını kaybeden 27 yaşındaki binicilik eğitmeni Semanur Arslan’ın ölümüyle ilgili soru işaretleri devam ediyor. Arslan’ın ölümünden sonra bulunan not defteri, genç kadının mutlu ve güvende olduğunu ifade eden yazılarını gün yüzüne çıkardı. Arslan’ın annesi Elif Karaca ise kızının intihar ettiğine inanmadığını belirterek, “Benim kızım hayat doluydu; intihar etmez,” dedi.

Erkek Arkadaşıyla Sorunları Olduğu İddiası

Olayın yaşandığı gün Arslan’ın yanında bulunduğu Ferhat D. ve Ezgi Ö., ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı ve ardından serbest bırakıldı. Ferhat D., Arslan’ı tanımadığını ve olay sırasında başka bir odada olduğunu iddia ederken, Ezgi Ö. ise Arslan’ın erkek arkadaşıyla problemleri olduğunu öne sürdü.

Gokdelenden Duserek Olen Semanurun Jrhu

“Etrafımdaki Kötü Herkesten Arındım”

Soruşturma devam ederken Arslan’ın el yazısıyla yazdığı notlar dikkat çekti. Arslan, defterine “Güvendeyim, etrafımdaki kötü herkesten arındım. Mutluyum ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım edecek güce sahibim” şeklinde yazmıştı. Genç kadının bu notları, intihar iddialarına dair soru işaretleri oluşturdu.

Annesi: “Kızım İntihar Etmezdi”

3 Yaşındaki Çocuğa Çarpan Sürücü, Vicdan Azabıyla İntihar Etti 3 Yaşındaki Çocuğa Çarpan Sürücü, Vicdan Azabıyla İntihar Etti

Anne Elif Karaca, son konuşmalarında kızının Kapadokya’ya gitme planlarından bahsettiğini ve hayata dair birçok hayal kurduğunu ifade etti. Olay günü Semanur’un evden çıplak ayakla ayrıldığını belirten Karaca, kızının taksi çağırmasına rağmen otoparka gitmemesinin ve binadan düşmesinin kendisinde şüphe uyandırdığını dile getirdi.

Karaca, kızının ölümünün şüpheli olduğunu belirterek olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasını istedi.