Ekonomistleri Endişelendiren Veri! Üst Üste İkinci Kez Yaşandı Ekonomistleri Endişelendiren Veri! Üst Üste İkinci Kez Yaşandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun "Bilip de söylemememiz gerekenler var" sözlerine yönelik soruları yanıtladı. Bakan Tunç, Ensarioğlu'nun dosyanın gizliliğine vurgu yaptığını ve bu hassas konunun yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirtti. Tunç, "Herkesin bu konuda çok dikkatli ve hassas olması lazım" dedi.

Tunç, Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ve önemli bulguların elde edildiğini ifade ederek, "Elde edilen bulgular katillerin kim ya da kimler olduğuna yönelik önemli veriler içeriyor" açıklamasında bulundu. Adli Tıp Kurumu tarafından yürütülen incelemelerin sürdüğünü ve toplanan verilerin değerlendirildiğini ekleyen Tunç, adli sürecin 2 hafta içinde tamamlanacağını söyledi.

Bakan Tunç ayrıca, Türkiye'nin uluslararası hukuk alanında da hakları savunmak için adımlar atacağını ve soruşturmanın etkin bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.