Adana'da yaşanan şiddet dolu cinayet, yeni detaylarla daha karmaşık bir hal aldı. İddialara göre, 18 yaşındaki genç kız İpek Akgül, bir cinayet emri üzerine birini infaz etmek için işe alındı. Ancak iddialara göre, infaz girişimi sırasında yaralanan Akgül, azmettiricileri tarafından öldürüldü. Olayın arka planında, 10 bin TL karşılığında cinayet işleyen bir tetikçi olduğu ortaya çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'nin geniş kapsamlı soruşturması sonucunda, cinayetin arkasındaki şahısların kimliği belirlendi. Tutuklanan katil zanlısı Yaşar B'nin itirafı üzerine olaya karışan diğer isimler de tespit edildi.

Mehmet G. ve Ahmet A'nın, cinayet için İpek Akgül'ü işe aldığı ve cinayetin gerçekleştiği gün Akgül'ün infaz girişiminde bulunduğu iddia edildi. Ancak Akgül'ün başarısız bir şekilde infaz girişiminde bulunması sonrasında azmettiricileri tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Cinayetin arka planında ise şok edici bir detay daha vardı. İddialara göre, tetikçilik yaparak 10 bin TL karşılığında cinayet işleyen İpek Akgül'ün, azmettiricileri tarafından öldürülmesi sonucunda ortaya çıkan vahşi olay, Adana'da büyük bir şok etkisi yarattı.

Cinayet zanlısı Yaşar B'nin ifadelerinde, önce sevgilisi olduğunu iddia ettiği Akgül'ü aldattığı için öldürdüğünü iddia ettiği ancak daha sonra azmettiricileri tarafından yönlendirildiğini belirttiği öğrenildi.

MEB 10 müfettiş görevlendirdi! 165 Merkezde Sahte Evrak ve Kamera Kaydıyla Milyonluk Soygun MEB 10 müfettiş görevlendirdi! 165 Merkezde Sahte Evrak ve Kamera Kaydıyla Milyonluk Soygun

Soruşturma sonucunda tutuklanan Mehmet G, Ahmet A. ve Aziz B'nin çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandığı bilgisi verildi. Ancak gözaltına alınan diğer iki kişinin ise serbest bırakıldığı kaydedildi.