Güncel

Adli Tıp Kurumu'na 80 sözleşmeli personel alınacak! İşte aranan şartlar...

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından Resmi Gazete'de paylaşılan ilan kapsamında, merkez ve taşra binalarına 80 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu.

Abone Ol

 Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından Resmi Gazete'de paylaşılan ilana kapsamında, merkez ve taşra binalarında istihdam edilmek üzere toplam 80 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İLAN DETAYLARI 
Sözleşmeli personel alımı, 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe geçen 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'a göre gerçekleştirilecek.

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli personel statüsünde görevlendirilecekler.

BAŞVURU KRİTERLERİ VE TARİHLERİ

Söz konusu ilana başvurular, 2022 yılı KPSS'ye katılım sağlayan ve her pozisyon için açıklanan puan türünden en az 70 puan alan adaylar bulunabilecekler.

Başvuran kişilerin, Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği'nin 5 ve 6'ncı maddelerinde açıklanan şartları ve ilanın özel şartlarını taşımaları isteniyor.

Sözlü sınavlara, merkezi sınavda onaylanan puanlar değerlendirilerek, ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı kadar aday çağrılacak. Başvurular, 5 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak olup, 11 Ağustos 2024 Pazar günü saat 23.59 itibarıyla tamamlanacak.