Güncel

Aile destek ödemeleri bayram öncesi hesaplara yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin öne çekildiğini ve 4 Nisan Perşembe günü vatandaşların hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Abone Ol

Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramı'nın huzurunu hep birlikte yaşamak ve ailelerimizin bayram sevincini artırmak amacıyla Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini 4 Nisan'da gerçekleştireceğiz" dedi. 

Destek Çalışmaları Devam Ediyor

Bakan Göktaş, ailelerin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, "En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alarak, onların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Türkiye Aile Destek Programı'nın, ailelerin ekonomik ve sosyal refahını artırma amacı güttüğü ve bu tür ödemelerin, ailelerin maddi yükünü hafifletmeye yardımcı olduğu vurgulandı.

Hak sahiplerine hayırlı olsun mesajı

Bakan Göktaş, hak sahibi tüm ailelere hayırlı olması temennisinde bulunarak, ödemelerin aileler için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.