AK Parti, 23. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, partiye katılacak yeni isimler büyük bir merak konusu oldu. Özellikle belediye başkanları ve milletvekilleri arasındaki katılımlar dikkat çekiyor. İYİ Parti'den İstanbul milletvekili olarak seçilen Seyithan İzsiz, "Yuvama dönüyorum" diyerek AK Parti'ye katılacağını açıklayan ilk isim oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partiye 15 belediye başkanı ve 2 milletvekilinin katılacağını duyurdu. İzsiz'in yanı sıra, İYİ Parti'den Ahmet Ersagun Yücel'in de AK Parti'ye geçeceği iddia ediliyor. Ayrıca, bazı belediye başkanlarının Yeniden Refah Partisi, CHP, ve Demokrat Parti'den (DEM) AK Parti'ye geçmesi bekleniyor.

Okul alışverişi başladı! Okul çantaları ne kadara dolacak? Kırtasiye alışverişine kritik uyarı! Okul alışverişi başladı! Okul çantaları ne kadara dolacak? Kırtasiye alışverişine kritik uyarı!

Ankara kulislerinde konuşulan bu gelişmeler, AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü programına olan ilgiyi daha da artırmış durumda. Özellikle İYİ Parti'nin önemli bir isminin de AK Parti ile temas halinde olduğu ve yakın zamanda geçiş yapabileceği belirtiliyor.