Güncel

Akşener'in Masadan kalkma sürecini anlatan Aytun Çıray'a İYİ Partili Özlale'den tepki: Konuşursam ekranlara çıkamaz

İYİ Parti'den istifa eden ve parti aleyhine yaptığı konuşmalarla sık sık gündem olan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray'ın açıklamalarına tepki gösteren İYİ Partili Ümit Özlale. "Tekliflerini söylersem bir daha programlara çıkamaz" dedi.

Abone Ol

Genel seçimlerin hemen öncesinde İYİ Parti'den istifa eden  27'inci dönem İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Meral Akşener'in masadan kalktığını açıkladığı 3 Mart ve sonrasında yaşananları sosyal medya hesabından açıkladı.. "Yaşadıklarımı yazmam artık millete ve tarihe karşı zorunlu bir görev oldu diye düşündüm" diyen Çıray, 'belediye başkanları' formülünün CHP'li Erdoğan Toprak'tan geldiğini iddia etmişti.

KONUŞURSAM BUNDAN SONRA PROGRAMLARA ÇIKAMAZ
İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Aytun Çıray'ın sözlerine tepki gösterdi.

2 Mart akşamı altılı masa toplantısından sonra İYİ Parti milletvekili ve divan üyelerinin toplandığını hatırlatan  İYİ Parti'li Ümit Özlale, Çıray'a şu sözlerle tepki gösterdi:

"O masada konuşulanları anlatsam ve Aytun Bey’in oradaki tekliflerini söylesem bir daha programlara çıkamaz. İlk önce bunu netleştirelim ama bir siyasetçinin siyasi ahlakı gereği bir GİK toplantısında konuşulanlar genel başkan olmadığınız sürece sizde saklı kalması gereken şeylerdir"