İş adamı Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün töreni, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti ve birçok ünlü ismin katılımıyla dikkat çekti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düğün sırasında Ayça Çağla Altunkaya'nın konuşmasına dikkat çekici bir şekilde müdahale etti.

Düğünde Yaşananlar:

Düğün sırasında Ayça Çağla Altunkaya'nın nikah sonrası yaptığı konuşma sırasında Ali Koç, gelinin konuşmasını kısa buldu ve "Çağla yetmez, doğru düzgün konuş" şeklinde bir uyarıda bulundu. Bu durum, düğün töreninde dikkat çeken anlardan biri oldu.

Altunkaya, Ali Koç'un uyarısına "Başkanım, ben çok utanırım ve böyle konuşmalar yapamıyorum" şeklinde yanıt verdi. Bu esnada Acun Ilıcalı da araya girerek "Mikrofon olmadığı zaman rap yapar da" diyerek ortamı yumuşattı ve konukları güldürdü.

Yenidoğan Tarama Programında Kriz! Mahkeme Kararı Eleştiri Altında Yenidoğan Tarama Programında Kriz! Mahkeme Kararı Eleştiri Altında

Düğüne Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Sergen Yalçın, Ali Tarhan, Emre Belözoğlu, Demet Akalın, Okan Kurt, Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Ebru Gündeş, Murat Özdemir, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı, Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Arda Turan, Aslıhan Doğan Turan, Mesut Özil, Amine Gülşe, Nusret Gökçe ve İbrahim-Nurdan Büyükak gibi birçok ünlü isim katıldı.