Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Sonrası Açıklama: Enflasyonun Ateşi Düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Sonrası Açıklama: Enflasyonun Ateşi Düşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde AK Parti, 2024 yerel seçimleri için kulis hareketlerine hız vermiş durumda. Özellikle son seçimlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne kimin aday olarak gösterileceği oldukça merak ediliyordu. Şimdi, bu konuda önemli detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan Veysel Tiryaki'nin, Ankara adaylığı için ciddi bir aday olabileceği gündemde. Mehmet Ali Kulat'ın açıklamalarına göre, eğer Süleyman Soylu aday olmazsa, Veysel Tiryaki'nin ismi daha fazla öne çıkacak.

Kulat, "Sayın Süleyman Soylu düşünülmezse, Veysel Tiryaki'nin isminin ön plana çıkacağını düşünüyorum. Bu iki isim arasında yoğunlaşacak," dedi.

Süleyman Soylu da Listede

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AK Parti'nin Ankara adayı olabilecek güçlü isimler arasında. Süleyman Soylu'nun olası adaylığı, özellikle partinin genel politikalarına uygunluğu ve yüksek profili nedeniyle dikkat çekiyor. Ancak Kulat'ın ifadelerine göre, Soylu'nun aday olmaması durumunda Veysel Tiryaki'nin ihtimali artıyor.