Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Sonrası Açıklama: Enflasyonun Ateşi Düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Sonrası Açıklama: Enflasyonun Ateşi Düşüyor

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda avukat Fatih Uzun ile trafikte tartıştığı iddia edilen ve ayağının kırılmasına neden olduğu belirtilen polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunarak adalet talebinde bulundu.

Manisa Soma Cumhuriyet Başsavcılığı, Üçgül hakkında "alenen hakaret" ve "kasten yaralama" suçlarından iddianame hazırladı ve 6 yıl 10 ay hapis cezası istendi. İçişleri Bakanlığı da olayı soruşturmak için müfettiş görevlendirdi ve Üçgül'ün görev yeri değiştirildi. Müfettiş, olayın yanı sıra polisin mal varlığını da incelemeye aldı.

Ancak, sürecin devam ettiği sırada Muğla'nın Ortaca ilçesindeki bir kamyonette Üçgül'ün cesedi bulundu. İlk incelemelerde, Üçgül'ün intihar ettiği ihtimali üzerinde duruldu ve otopsi raporuyla intihar ihtimalinin güçlendiği belirtildi. Üçgül'ün cenazesi yakınlarına teslim edildi ve defnedilmek üzere Gökbel Mahallesi Mezarlığı'na götürülecek.

Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda;

"Bu adam el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek"

Trafikteki olaydan sonra sahip olduğu Maserati otomobili ile gündeme gelen Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül ise sosyal medyadan paylaşım yaptı. Üçgül, paylaşımında, "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler. Benim eşim onurlu, gururluydu. Atılan iftiraları hazmedemedi. Çocuklarım babasız kaldı. Sizin de ciğeriniz yansın. Rabbim hesabını soracak. Ne geçti eline avukat? Vurmadı bile sana. Nasıl bitirdiniz dağ gibi adamı? Bir lokma haram yemedi, yedirtmedi" dedi.