Aydın’ın Nazilli ilçesinde, Yeşil Mahalle’de Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait içme suyu isale hattı kazı çalışması sırasında meydana gelen göçük faciasında dört işçi göçük altında kaldı. Üç işçi hayatını kaybederken, bir işçi ise yaralandı. Hayatını kaybeden işçiler Celal Yıldırım, Ramazan Okul ve Şeyhmus Yapıştıran olarak açıklandı.

MEB 10 müfettiş görevlendirdi! 165 Merkezde Sahte Evrak ve Kamera Kaydıyla Milyonluk Soygun MEB 10 müfettiş görevlendirdi! 165 Merkezde Sahte Evrak ve Kamera Kaydıyla Milyonluk Soygun

Göçüğün boru patlaması sonucu meydana geldiği belirtilirken, olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın Valisi Yakup Canbolat, göçükle ilgili yaptığı açıklamada, "DSİ içme suyu projesi çalışmasında bir göçük var. Boru patlayınca göçük oluyor. 3 vefat var, 1 kişi kurtarıldı." dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Çerçioğlu mesajında, “Nazilli’de DSİ içme suyu hat çalışması esnasında toprak kayması sonucu meydana gelen göçükte kalarak hayatını kaybeden emekçilerimiz; Celal Yıldırım, Ramazan Okul ve Şeyhmus Yapıştıran’a Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı emekçimize acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.