Aziz Yıldırım Basına Açık Açıklamalarda Bulundu;

Aziz Yıldırım, Ali Koç'un "Ben başkan olduğum sürece, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözlerine cevap olarak düşüncelerini dile getirdi. Yıldırım, bu ifadenin ardından kimin Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemediğini sorguladı. İktidar mı, devlet mi, hakemler mi yoksa TFF Başkanı mı, bu durumu belirleyenler kimlerdi? Bu soruları akıllara getirerek, kulübünün şampiyonluk mücadelesinde hangi güçlerle karşılaştığını sorguladı. Ayrıca, Fenerbahçe'yi desteklediğini ve kulübün adamı olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım, devletle sorun yaşamak istemediğini, ancak haklı olduklarında hükümetle mücadele edebileceklerini ifade etti. Partilerle bağlantısı olmadığını ve hiçbir zaman olmayacağını belirtirken, kendisinin bir futbol kulübünün adamı olduğunu dile getirdi. Ayrıca, "Atatürkçüyüm. Laik ve Cumhuriyetçiyim" diyerek siyasi görüşlerini ve duruşunu açıkça ifade etti.

Aziz Yıldırım, medyada kendisiyle ilgili dolaşan iddialara da değindi. Kendisini desteklediğini iddia eden trollerle işi olmadığını ve Parti destekçisi olmadığını ve bu tür spekülasyonlara girmeyeceğini vurguladı. Bununla birlikte, Fenerbahçe'nin başarısını etkileyen faktörler üzerine düşünerek, kulübünün ve taraftarlarının haklı taleplerini dile getirdi.

Obradovic'le uzun süredir görüşmedim. Fenerbahçe basket takımı iyi gidiyor. Hocası da çok iyi. İyi giden bir şey bozulmaz. Mourinho konusuna gelirsek ise parasal konusunda sıknıtı yok. 9 Haziran tarihine kadar Mourinho bekler mi beklemez mi soru işareti. Eğer onlar da Mourinho ile çalışmak istiyorlarsa. Divan Başkanı Şekip Mosturoğlu'ndan rica edeceğim Ali Koç yönetimine Mourinho ile görüşmeleri için ekiplerini göndersinler. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahhüt ediyorum.

Memurların maaş farkı ne zaman yatacak? Memurların maaş farkı ne zaman yatacak?

Fenerbahçe'yi ben varken şampiyon yapamazlar sözü üzerine geliyorum. Hakemler duruyor federasyon başkanı duruyor. O zaman biz ne zaman şampiyon olacağız? Çocuklar ağlıyor. Açıklamalarında bulundu.