Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Salur köyünde trajik bir olay yaşandı. 20 yaşındaki D.Z., tartışma sırasında babası Osman Zeybek'i (49) ekmek bıçağıyla bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olayın ardından gözaltına alınan D.Z., ifadesinde babasının kendisini tehdit ettiğini ve bu nedenle bıçaklı saldırıya geçtiğini belirtti. Genç kız, Nevşehir'de üniversite öğrencisi olduğunu ve babası ile annesinin yaklaşık 6 yıl önce boşandığını açıkladı. Düğün öncesi babasıyla karşılaşması ve tartışma yaşamasının ardından, babasının kendisini tehdit eder gibi hareket ettiğini ileri sürdü.

D.Z., evde aldığı ekmek bıçağıyla dışarı çıkıp babasıyla karşılaştığını ve bıçağı göğsüne sapladığını ifade etti. Babasının vücudunda iki bıçak darbesi tespit edildi. D.Z.'nin psikolojik sorunlar yaşadığı ve intihara kalkıştığı da iddialar arasında yer aldı.

Sürücüler Dikkat! Bolu Dağı Geçişinin İstanbul İstikameti Trafiğe Kapatılacak Sürücüler Dikkat! Bolu Dağı Geçişinin İstanbul İstikameti Trafiğe Kapatılacak

Osman Zeybek, olayın ardından Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.