Güncel

Bakan Bayraktar açıkladı; Arızalar giderilecek!

Bakan Bayraktar açıkladı! Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan hava koşulları yüzünden açılan arızalar giderilecek! İşte haberin devamı..

Abone Ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, hava koşullarının sebebiyet verdiği arızaların en kısa zamanda düzeltileceğini bildirdi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yurdun bir çok noktasında etkisini gösteren kötü hava şartları nedeniyle dağıtım hatlarında ortaya çıkan arızalara yönelik ekiplerin ilgili bölgeye durmadan çalıştıklarını dile getirdi.


Bakan Bayraktar, X sosyal medya hesabına atmış olduğu paylaşımda güncel olan sıkıntıların en kısa sürede giderileceğini söyleyerek şu açıklamada bulundu;

"Başta  Karadeniz Bölgesi olmak üzere yurdun genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle dağıtım hatlarında meydana gelen arızalara ekiplerimiz sahada koordineli bir şekilde aralıksız müdahale etmektedir. En kısa sürede sorunlar tamamen giderilerek sıkıntı yaşayan bölgelerimize elektrik verilecektir. Olumsuz hava koşullarından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.