Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da işlenen Narin Güran cinayetiyle ilgili devam eden soruşturma hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tunç, soruşturmanın titizlikle ve çok yönlü bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti. Bakan, soruşturmanın gizliliğine vurgu yaparak, Ceza Muhakemesi Kanunu’nun (CMK) 157. maddesi gereğince, soruşturma evresindeki işlemlerin gizli olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Dilan Polat Bonuslu Dolandırıcılık Uyarısı: Oltalama Saldırılarına Karşı Dikkatli Olun! Dilan Polat Bonuslu Dolandırıcılık Uyarısı: Oltalama Saldırılarına Karşı Dikkatli Olun!

Tunç, gözaltında bulunan şüphelilerin ifadelerinin alındığını ve Güran'ın ölümüne sebep olanların bulunması için tüm delillerin dikkatle incelendiğini söyledi. Soruşturma süreciyle ilgili resmi makamlarca şeffaf bilgilendirmelerin yapılacağını belirten Tunç, basın organlarında ve sosyal medyada çıkan, soruşturmanın gizliliğine zarar verebilecek dezenformasyon içerikli haberler konusunda uyarılarda bulundu.

Bakan Tunç, "Narin evladımızı canice katledenler adalet önüne çıkarılacak ve hesap vermeleri sağlanacaktır," diyerek, adaletin tecelli edeceği mesajını verdi.