İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen KAFES-42 operasyonunda 12 kişinin yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, suç örgütünün elebaşılığını yapan Beratcan Gökdemir'in, yurtdışında kırmızı bültenle arandığı belirtildi.

Jandarmanın yürüttüğü operasyon kapsamında, İstanbul'da faaliyet gösteren suç örgütüne yönelik 12 üye gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, operasyonun detaylarını paylaşarak, suç örgütünün faaliyetlerine son verilmesi için kararlılıkla mücadele edileceğini vurguladı.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

🟥 Elebaşılığını Kırmızı Bülten ile aranan Beratcan GÖKDEMİR’in (yurtdışı firar) yaptığı organize suç örgütünün, İstanbul’da Jandarma bölgesindeki üyelerine yönelik yapılan “KAFES-42” operasyonunda 12 Örgüt Üyesi şüpheli yakalandı❗️

❌ Jandarma Genel Komutanlığı Koordinesinde; İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yapılan fiziki ve teknik takip sonucu; elebaşılığını yurt dışında firari olarak bulunan Beratcan GÖKDEMİR’in yaptığı Suç Örgütünün;

Kayıp Narin'in Babasından Tepki: "Bu Karalama Niye?" Kayıp Narin'in Babasından Tepki: "Bu Karalama Niye?"

📌 Talimatları, firari olarak yurtdışında yaşayan elebaşından telefon yoluyla aldıkları, 📌 Sözde “tahsilat” adı altında mağdurlara cebir, tehdit ve şiddet uyguladıkları, 📌 Silahla adam yaraladıkları ve 📌 Uzun namlulu silahlar ile motorlu ve maskeli olarak ev ve işyeri kurşunladıkları tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:

📌 AK-47 Piyade Tüfeği, 📌 M-16 Piyade Tüfeği ve 📌 Glock marka 9 mm tabanca ele geçirildi.

Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin