İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da boğularak öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. A Haber'de katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Yerlikaya, "Sürecin geldiği noktada çok fazla zaman geçmeden açıklığa kavuşacağına inanıyorum" dedi. Bakan, Narin Güran'ın ölümünün toplumda büyük bir üzüntüye yol açtığını ifade ederek, olayın tekrar yaşanmaması için dua ettiklerini ve sürecin hızlıca sonuçlanacağını belirtti.

Yerlikaya, medyanın bu konuda sorumlulukla hareket ettiğini vurgularken, Adalet Bakanlığı'nın da görevini yerine getirdiğini söyledi. Bakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Narin'in katillerinin bulunması konusunda hassasiyet gösterdiğini belirtti. Yerlikaya, olayın siyasi rekabet için kullanılmasına ise tepki gösterdi ve katillerin cezalandırılacağından emin olduklarını ifade etti.

Narin Güran soruşturmasında şu ana kadar 12 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Narin'in amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran, ağabeyi Enes ve annesi Yüksel Güran da bulunuyor. Adli Tıp Kurumu, Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğünü açıklamıştı.

Öğrencilerin Gözleri Önünde Darp Edildi! Veliden Öğretmene Sınıf Ortasında Şiddet Öğrencilerin Gözleri Önünde Darp Edildi! Veliden Öğretmene Sınıf Ortasında Şiddet