Bandırma Belediyesi'ne ait Türkan Saylan Gündüz Bakım Evi'nde meydana gelen skandal, güvenlik kamerası görüntüleriyle belgelendi. İşte olayın detayları...

Sahte Diploma Pazarı Kuruldu! Gerçek Mezun Gibi Gösteriliyor Sahte Diploma Pazarı Kuruldu! Gerçek Mezun Gibi Gösteriliyor


Bandırma Belediyesi'nin yönetimindeki kreşte, 4 yaşındaki bir çocuğa yönelik şiddet olayı yaşandı. Baba Cengiz Özşaylan, öğretmenin oğlunun eline tırnaklarını geçirerek yaraladığını öne sürdü. Güvenlik kamerası görüntüleri, bu şiddeti net bir şekilde ortaya koydu.

Aw256662 02 E9Qt

Belediye yetkilileri, iddiaları kabul etmedi ve olayı örtbas etmeye çalıştılar. Baba Cengiz Özşaylan, olayın ardından belediye yetkililerinin kendilerine hediyeler teklif ettiğini, ancak kabul etmediklerini belirtti. Ayrıca, olayın kapsamını görmek için bir yıl geriye dönük kamera görüntülerini talep ettiklerini, ancak bu görüntülerin savcılık izniyle verilebileceği söylendi.

Aw256662 13 53W3

Özşaylan, savcılık aracılığıyla görüntüleri talep ettiklerinde, 6 aya kadar olan kamera görüntülerinin yok edildiğini ve kendilerine verilmediğini ifade etti. Olayın ardından öğretmen C.U. görevinden uzaklaştırılmış, ancak dava sonuçlanmadan işe geri alınmıştı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde diğer öğretmenlerin de duyarsız davrandığı, çocuğun ağladığı ve arkadaşlarının yanına gittiği esnada öğretmenlerin bu durumu umursamadığı gözlemlendi.

Bu olay, eğitim kurumlarındaki güvenlik ve denetim eksikliklerini gündeme getirirken, ilgili yetkililerden açıklama ve detaylı inceleme bekleniyor.