Güncel

Başdanışman Oktay Saral'dan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Sert Yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sert yorumlarda bulundu. İşte o yorum..

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir programda gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Söz konusu yayının bir kısmında TOKİ başkanı Ömer Bulut bağlanmak istedi. Yayın yöneticileri ise telefon bağlantısını kabul etmedi.

Moderatör Senem Tolugay Ilgaz dikkat çeken açıklmaları illeti, önceki özel röportajlarda da olduğu gibi bu röportajda da format gereği TOKİ başkanı Bulut yayına iletişim kuramayacağını ancak televizyonun her zaman kendisine açık şekilde olduğunu aktardı.


Bu durum üzerine İBB Başkanı İmamoğlu “TOKİ sizin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama TOKİ başkanı bir gün isterse KİPTAŞ genel müdürüyle oturup konuşur” ifadelerinee yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral da bu cümleleri sosyal medyada yeniden paylaşıp İmamoğlu’na sert tepkiler verdi.

Başdanışman Saral, söz konusu paylaşımında şunları aktardı: 

“Sen TOKİ başkanının ne muhatabı olabilirsin ne de tırnağı. Kibir abidesi cüce, kıt beyinli, Trabzon’un yüz karası müptezel!” ifadelerini kullandı.