Devlet destekli 12 ay geri ödemesiz kredi için başvurular başladı. 350 bin TL'lik krediye ilişkin detaylar netleşti. Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların yüksek faizli kredileri yerine devlet destekli kredilere yöneliyor. Merkez Bankası’nın ekonomik politikaları nedeniyle ciddi faiz artırımlarına gidilmişti. Özellikle yeni iş kurmak veya işini büyütmek isteyenler için yeni fırsat KOSGEB ve Halkbank işbirliği ile sunuluyor.

Para84 Kopya

12 Ay Geri Ödemesiz 350 Bin TL Kredi

Yeni girişimler yapmak isteyenlere nakit sağlamak amacıyla başlatılan devlet destekli kredi imkanı resmen başladı. Halkbank, uzun süredir girişimcilere özel fırsatlar sunarken, şimdi de başvuru yapan vatandaşlarına 350 bin TL kredi veriyor. Bu kredi, 12 ay geri ödemesiz olarak sağlanacak.

Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları

Yoğun ilgi gören girişimci kredisinde limitler yükseltildi. Halkbank, başvuru yapan vatandaşlarına 350 bin TL kredi verecek. KOSGEB desteği ile sağlanacak olan girişimci kredisi, 12 ay boyunca geri ödemesiz olacak. 35 yaşını aşmamış genç girişimciler bu kampanyaya başvurarak krediden faydalanabilecek.

Kimler Kredi Alabilir?

Halkbank ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen girişimci kredisi, yeni iş kuracak olan vatandaşlara verilecek. Kredi, 12 ay boyunca geri ödemesiz olarak sağlanacak ve toplamda 60 ay vadeli olacak. Temmuz ayı sonuna kadar Halkbank şubelerinden başvurunuzu yaparak genç girişimci kredisinden yararlanabilirsiniz.