Damar daralmasını ve tıkanıklığı önleyen besin: Avuç avuç tüketmek protein ihtiyacını gideriyor Damar daralmasını ve tıkanıklığı önleyen besin: Avuç avuç tüketmek protein ihtiyacını gideriyor

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ümraniye'deki Tantavi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen İstanbul Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda aile kavramının önemine dikkat çekti. Türk milletinin aile yapısına yönelik tehditler arasında LGBT'yi öne çıkaran Destici, bu durumun sapkın bir düşünce ve yaşam tarzı olduğunu vurguladı.

Paris 2024 Olimpiyatları'nın açılış törenindeki görüntülere de değinen Destici, "Fransız sporcuların LGBT'ye nasıl sahip çıktığını gördük. Bu şartlarda mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Madalya kazanan ve madalya yolunda olanları ayrıca kutluyorum. Fransa'nın başörtüsü nedeniyle bir sporcunun yarışmasına izin vermemesi, olimpiyatlarda başörtüsüyle mücadele eden diğer sporcuları da göz önüne seriyor. Bu, olimpiyatların gerçek niyetini anlamamız için yeterli" dedi.

Destici, Instagram'ın kapanmasıyla ilgili olarak da, "Türkiye aleyhine her türlü paylaşıma izin verilirken, siyonistlerle veya Batı'nın sembol isimleriyle ilgili eleştirilerde bulunan hesaplar askıya alınıyor, paylaşımlar kaldırılıyor veya hesaplar kapatılıyor. Türkiye bu duruma göz yummayacaktır" şeklinde konuştu. Instagram, Twitter ve Facebook'un Türk toplumunu kendi sistemleriyle yönetmeye çalışmasına Türkiye Cumhuriyeti'nin sessiz kalmayacağını belirten Destici, şu sözleri ekledi: "Instagram veya Facebook, kendilerine çeki düzen vermek zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuralları ve Türk milletinin inançları vardır. Türkiye Cumhuriyeti'nin haklı taleplerine cevap verdikleri takdirde Instagram açılır, vermedikleri takdirde açılmaz. Bu kadar basit. Şu anda bu tavrı doğru buluyoruz."