BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın’ın düğününde, denetim altında bulunan bankaların genel müdürleri ve finans kuruluşlarının yöneticilerinden aldığı yüksek miktardaki hediyeler kamuoyunda tepki çekti. Aydın’ın, 19 Eylül'de İstanbul'da yapılan düğününe birçok banka ve finans kuruluşu yöneticisini davet ettiği ve takı merasiminin saatler sürdüğü, bazı banka yöneticilerinin 10 bin dolara varan hediyeler taktığı iddia edildi.

Bu olay, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dikkatini çekti. ABD dönüşü, görüntülerden rahatsız olan Şimşek, konuyla ilgili bir inceleme başlatılması talimatı verdi. Ayrıca, Kamu Etik Kurulu'nun devreye girmesi ve gerekli adımların atılması bekleniyor.

Öğrencilerin Gözleri Önünde Darp Edildi! Veliden Öğretmene Sınıf Ortasında Şiddet Öğrencilerin Gözleri Önünde Darp Edildi! Veliden Öğretmene Sınıf Ortasında Şiddet

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ise, Aydın’ın aldığı hediyeleri iade etmesi gerektiğini, hediye veren banka yöneticilerine de zimmet çıkarılmasını savundu.