Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde dehşet verici bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Yiğit S., aralarında husumet bulunan 19 yaşındaki Ali Mardin'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Yiğit S. ile Ali Mardin arasında daha önce yaşanan bir kavga, araya girenler sayesinde büyümeden önlenmişti. Ancak bu gerilim gece saatlerinde trajik bir sonla sonuçlandı. Yiğit S., Ali Mardin'i telefonla arayarak konuşmak istediğini söyledi. Ali Mardin'in Kızılpınar Mahallesi'ndeki Kocameşe mesire alanında arkadaşlarıyla birlikte olduğunu belirtmesi üzerine Yiğit S., saat 04.00 sıralarında dedesi ve amcasıyla birlikte otomobille mesire alanına gitti.

Mesire alanına ulaşan Yiğit S., yanına aldığı pompalı tüfekle Ali Mardin'e ateş açtı. Mardin, vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanarak yere yığıldı. Yiğit S. ise olay yerinden kaçtı. Ali Mardin'in arkadaşları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, Ali Mardin'i Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Maliye Bakanlığı'ndan Küçük İşletmelere Enflasyon Düzeltmesi! 1.5 Milyon Mükellef Muaf Tutulacak Maliye Bakanlığı'ndan Küçük İşletmelere Enflasyon Düzeltmesi! 1.5 Milyon Mükellef Muaf Tutulacak

Olayın ardından jandarma ekipleri Yiğit S., dedesi ve amcasını kısa sürede yakaladı. Üç şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.