Türkiye, terörle mücadelede kararlılıkla operasyonlarını sürdürüyor. MSB tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildiği duyurulmuştu. Milli Savunma Bakanlığından yapılan yeni açıklamada PKK'ya bir darbe daha indirildiği açıklandı.

image-853

"Kahraman Mehmetçik teröristle mücadelesini Suriye’nin kuzeyinde de etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi."

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerince etkisiz hale getirildiği belirtildi. Yapılan açıklamada terörle mücadelede kararılılık mesajı verildi.

image-854

MEB'den YKS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz MEB'den YKS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

"Teröristlerin inlerini yerle bir etmeyi sürdürüyoruz! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız."