Bursa'da yaşanan korkunç olayda, bir kiracıya yönelik işkence iddiaları mahkemeye taşındı. Mehmet Ö., Yıldırım ilçesinde Ozan U.'nun evinden bir oda kiralamıştı. Ancak Mehmet Ö., ev sahibinin sık sık gelen misafirlerinden rahatsız olduğunu belirterek ayrılmak istediğini dile getirdi. Bu durum üzerine Ozan U., Mehmet Ö.'yü evine çağırarak işkence yapmakla suçlandı.

İddialara göre, Ozan U. ve yanındaki arkadaşları Semih S. ve Volkan K., Mehmet Ö.'yü ellerini bağlayıp demir çubuk ve sopalarla dövdü. Mehmet Ö., ayrıca Ozan U.'nun babası tarafından da tokatlandığını ve Ozan U.'nun eşi Mine U.'nun kendisine kadın iç çamaşırları giydirerek müzik eşliğinde fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaştığını ifade etti.

80917 Evfu

Olayın ardından sosyal medyada yapılan paylaşımların da etkisiyle Volkan K.'nın eşi tarafından kurtarılan Mehmet Ö., polise teslim edildi. İfadesi alınan beş şüpheliden Ozan U., Semih S. ve Volkan K. tutuklandı. Diğer şüphelilerin ise duruşma sürecinde tahliye edildiği belirtildi.

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş'tan emekli zammı açıklaması: Çok ince bir çalışma gerçekleştirildi AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş'tan emekli zammı açıklaması: Çok ince bir çalışma gerçekleştirildi

Mahkeme sürecinde Mehmet Ö., yaşadığı korkunç anları anlatarak, sanıkların kendisine yönelik işkencelerini detaylandırdı. Savcılık tarafından sanıklar hakkında 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'Silah ile birden fazla kişiyle birlikte konutta gece vakti yağma' suçlamalarıyla dava açıldı.