Edirne’de, polisin "Dur" ihtarına uymayıp kaçan lüks aracın sahibi CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün olarak belirlendi. Aracın bagajında bulunan elektronik sigaralar ve atomizer ateşleyiciler dikkat çekerken, araçta bulunan iki kişinin de çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Otomotiv Devleri O Şehrimizde Üretime Başlıyor! 5 Bin Yeni İş İmkanı Otomotiv Devleri O Şehrimizde Üretime Başlıyor! 5 Bin Yeni İş İmkanı

Olay, Edirne Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekiplerinin Edirne otobanında uygulama yaptığı sırada gerçekleşti. Gişelerden geçen çakarlı araç, polisin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından araç durduruldu.

Polis ekipleri, lüks aracın CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün’e ait olduğunu tespit etti. Araçta sürücü olarak bulunan Ç.R.Ç.'nin kasten yaralama suçundan kaydı bulunurken, yolcu kısmında oturan F.A.’nın ise uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, sahtecilik gibi çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi.

Aracın bagajında yapılan incelemede çok sayıda elektronik sigara ve atomizer ateşleyiciler bulundu. Şahıslar, bagajdaki eşyaları gönüllü olarak teslim etmeyi kabul etti.

Polis ekipleri, elektronik sigara ve ateşleyicileri kayıt altına alarak her iki şahsı da serbest bıraktı.