Ana muhalefet partisinde seçimlerin ardından başlayan 'değişim' çağrıları ile öne çıkan iki isme partili bir vekilden skandal sözler geldi.

Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor

Seçimlerin kaybesilmesinin ardından CHP'de yerinden oynayan taşlar, partide yeni Genel Başkanlık isimlerini  öne çıkardı. Eleştirilerin yüksek sesle dle getirildiği dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra CHP Grup Başkanı Özgür Özel da bu süreçte genel başkanlığa adaylık sinyali vermişti.

Ancak geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı gerçekleştiren İmamoğlu,2024 yerel seçimlerinde yeniden İBB başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İmamoğlu ile birlikte hareket ettiğine yönelik yorumları değerlendiren Özgür Özel İBB Başkanı ile birlikte ortak hayali olduğunu söyledi:

"İmamoğlu ile benzer kaygı ve umutlarımız var. Ortak bir hayalimiz var. CHP'de göreve gelirsem İmamoğlu ile uyumlu şekilde çalışacağımı biliyorum. Günü geldiğinde iki kişiden birinin oyunu alacağım" 

''HER İKİ YOL ARKADAŞIMA LAZER YAPMAYA HAZIRIM''

İki ismin açıklamalarının akabininde yapılan sosyal medya paylaşımları gündem oldu. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, iki siyatsetçi ile ilgili bir paylaşımı alıntılayarak, "Hayallerine çok yakınlar… 25 yılda onbinlerce lazer ile göz çizme tedavisi uyguladım. İstedikleri anda her iki yol arkadaşıma da lazer yapmaya hazırım" ifadelerini kullandı.