Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, son yaşanan seçimlerin önemine vurgu yaparak, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ders olarak okutulmaya devam edileceğini belirtti.

Erdoğan, konuşmasından öne çıkan konuları şu şekilde sıraladı:

Cumartesi günü Bayburt ve Gümüşhane'yi ziyaret edeceklerini ifade etti.

Türkiye'nin yaşadığı seçimlerin çok kritik olduğunu söyledi ve tüm sıkıntıların kaynağını il il, sandık sandık incelediklerini belirtti. Doğru teşhislerin konulmasının ardından müdahalelerin hızlı bir şekilde yapılacağını ifade etti.

Herhangi bir seçimi çantada keklik olarak görmenin mümkün olmadığını belirterek, 31 Mart 2024 seçimlerinde kötü gidişe dur diyeceklerini ve hizmet alamayan şehirleri hizmet ve eser siyasetiyle buluşturacaklarını dile getirdi.

Muhalefetin yönettiği illerin belediye başkanlarının parti içi kavgalarla zaman kaybettiklerini ve vatandaşın hizmet beklerken bunlarla uğraştığını ifade etti. Gelecek seçimler dahil hiçbir seçimi çantada keklik görmemeleri gerektiğini vurguladı.

Erdoğan, dün baba-oğul videosu çekenlerin bugün gırtlak gırtlağa geldiğini söyledi. Aynı şekilde, değişim diye yola çıkanların şimdi "yollar yürümekle aşınmaz" dediğini belirtti.

Göç İdaresi Türkiye'deki Göçmen Sayısını Açıkladı Göç İdaresi Türkiye'deki Göçmen Sayısını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda parti üyeleri ve il başkanları tarafından ilgiyle takip edildi. Erdoğan'ın açıklamaları, siyasette yaşanan gelişmeler ve gelecek seçimler için önemli ipuçları sunmuş oldu.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi