Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'daki mitinginde, mevcut belediye yönetimini eleştirerek, "Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin idari engelleri ve yargı yoluyla engellediği projeler, bir Muğla daha yapacak kadar fazla. Eğer Muğla turizmde geride kaldıysa, bunun sebebi işte bu zihniyettir ve Atatürk'ün arkasına saklanan yeteneksiz temsilcilerdir." şeklinde konuştu.

Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Hiçbir zaman kimseyi dışlamadık. Her kökenden ve kesimden vatandaşımızı kucakladık. Ege'nin, Güneydoğu Anadolu'nun her yerine yatırımlar götürdük. Muğla, Türkiye'nin bereketinin en iyi örneklerinden biri. Ancak, Muğla hak ettiği yerde değil. En büyük engel, 25 yıldır şehri yöneten CHP yönetimidir."

"Muğla'nın diğer illerden geri kalmasının sebebi budur. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır yeni bir kalkınma hamlesi için sandıkta birlikte karar vereceğiz."

"Muğla'da Aydın hocamızı aday gösterdik. Kendisi ülkemizin akademide, bürokraside, siyasette tecrübeli ve saygın bir isimdir. Bu tercih, şehrimize hak ettiği hizmetleri sunma kararlılığımızı gösteriyor."

Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı? Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı?

"İktidara geldiğimizden beri Muğla'ya 122 milyar lira değerinde kamu yatırımı yaptık. Ayrıca, şehrimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 4 milyar lira kaynakla destek olduk."