Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında 'Mutfak' polemiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP'nin eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arasındaki mutfak temalı polemik, siyasi sahneyi hareketlendirdi. Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun yeni ofisine yönelik mutfakla ilgili yorumu, Kılıçdaroğlu tarafından sosyal medya üzerinden sert bir dille cevaplandı.

Abone Ol

Türkiye'nin siyasi sahnesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan 'mutfak' temalı atışma ile hareketlendi. Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'nun yeni açtığı çalışma ofisine ilişkin, evdeki mutfak videosu üzerinden yaptığı gönderme, Kılıçdaroğlu'ndan sert bir tepkiyle karşılandı.

Erdoğan, “Ofis açmış sanırım, inşallah mutfağı da unutmamıştır” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Cevabı Sosyal Medyada

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yorumlarına, Kılıçdaroğlu sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Erdoğan'ın mutfakla ilgili sözlerine "Aklınca bir mutfak göndermesi yaptı" diyerek cevap veren Kılıçdaroğlu, kendi mutfağındaki helal gıdalara vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı'nın sarayındaki mutfak durumuna dikkat çekti ve halkın zor durumda olan mutfaklarını gündeme getirdi.

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan bugün bana aklınca bir mutfak göndermesi yapmış" diyen kılıçdaroğlu, "Hiç merak etme, içinde bir lokma haram olmayan mutfağı ben unutmam. Sen benim evimin mutfağını bırak, sarayının mutfağını nasıl haramdan arındıracaksın onu düşün. 'Ben onu beceremem' diyorsan, ki zor, halkın yangın içindeki mutfağını dert edin." dedi.