Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa'da Şenyaşar ve Yıldız ailelerini barıştırdı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa'da Şenyaşar ve Yıldız ailelerini barıştırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tamamlanan deprem konutlarının anahtar teslim törenine katıldı. 6 Şubat depremlerinin ardından TOKİ tarafından yapılan ve tamamlanan 29 bin 311 afet konutunun anahtar teslimi, Hatay’ın Antakya ilçesindeki Gülderen Konutları’nda gerçekleştirildi.

Anahtar teslim töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde evlerini kaybeden İpek ailesini yeni yuvalarında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı, ailenin üç çocuğuna hediyeler vererek aileye mutluluk dolu anlar yaşattı.

Ev sahibi Ahmet İpek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Evimize gelip bizi ziyaret ettiler. Verdikleri ev çok güzel, her şey son sistem," ifadelerini kullandı. Eşi Ceylan İpek ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişinin sürpriz olduğunu ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız kapıda görünce bir anda şok oldum, çok güzel ilgilendiler, sohbet ettik. Her şey eksiksiz yapılmış, çok memnunuz,” dedi.