Bugün itibarıyla dolar/TL kuru 34,0285 seviyesinde, euro/TL kuru ise 38,0326 seviyesinde işlem görüyor. Döviz kurları güne yatay bir seyirle başladı.

Türk Lirası, geçen haftayı dolar karşısında yüzde 0,9 değer kaybıyla kapatırken, ay başından bu yana ise toplamda yüzde 2,6 oranında değer kaybetti.

Mansur Yavaş'ı eleştiren paylaşımı sebebiyle Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı Mansur Yavaş'ı eleştiren paylaşımı sebebiyle Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı

Dolar Tl 32 58 Seviyesinden Islem Goruyor

Yurt içi piyasalarda bugün saat 10.00'da ağustos ayı sektörel enflasyon beklentileri raporu ve saat 14.00'te Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetleri yayımlanacak. Bu özetlerde para politikasının geleceğine dair yeni ipuçları aranıyor.

Dolar Altin Borsa

Küresel piyasalarda ise gözler ABD'deki faiz indirimleri beklentilerine ve Nvidia'nın bilançosuna odaklanmış durumda. Ortadoğu'daki gerilimler ve arz endişeleri nedeniyle petrol fiyatları artış gösterdi, bu da risk iştahını azalttı. Özellikle İsrail ile Hizbullah arasındaki çatışmalar ve Libya'nın petrol üretimini durdurma kararı, jeopolitik riskleri artırarak piyasaları etkiliyor.