Dün itibarıyla doların satış fiyatı 26,0960 lira, avronun satış fiyatı ise 28,4620 lira olarak kaydedilmişti. Bugün ise İstanbul serbest piyasada dolar 26,0780 liradan, avro 28,3030 liradan işlem görmeye başladı.

Serbest piyasada, doların alış fiyatı 26,0760 TL seviyesinde belirlenirken, satış fiyatı 26,0780 TL olarak görüldü. Aynı şekilde, avronun alış fiyatı 28,3010 TL olarak tespit edilirken, satış fiyatı ise 28,3030 TL olarak belirlendi.

Dolar ve euro, İstanbul serbest piyasasında stabil seviyelerde işlem görüyor. Önceki günlerde yaşanan dalgalanmalara kıyasla bugün piyasada daha sakin bir seyir izleniyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi